Πολιτικά

Επιμένει στο ερωτηματολόγιο ο Κασσελάκης παρά τα «πυρά» – «Δεν μιλάμε για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων»

Επιμένει στο ερωτηματολόγιο στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης παρά τα «πυρά» από Όλγα Γεροβασίλη και Χρήστο Σπίρτζη, με την πρώτη να ζητά σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας πριν το Συνέδριο και τον δεύτερο να καλεί τον πρόεδρο του κόμματος να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα», χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» να μην έχει καταθέσει τις απόψεις του. 

«Δεν μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας καυστικά στην Όλγα Γεροβασίλη και εκπέμποντας μηνύματα ενδεχομένως και σε άλλα στελέχη του κόμματος, που τάσσονται με τη γραμμή της. 

«Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη», επισημαίνει ο κ. Κασσελάκης.

Και συνεχίζει: «Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία.

Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει ”αλλάξτε τα όλα”», τονίζει.

«Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_for. Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου», καταλήγει ο πρόεδρος του κόμματος.

 

To άρθρο Επιμένει στο ερωτηματολόγιο ο Κασσελάκης παρά τα «πυρά» – «Δεν μιλάμε για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button