Ελλάδα

Σημαντική διάκριση στην ΗΔΙΚΑ για την κυβερνοασφάλεια

Η διάκριση, η οποία απονεμήθηκε στην ΗΔΙΚΑ από κοινού με την ADACOM, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας της ΗΔΙΚΑ για την προστασία των ευαίσθητων υποδομών και δεδομένων από ψηφιακές απειλές.

Σημειώνεται ότι η ΗΔΙΚΑ είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και λειτουργία σημαντικών ψηφιακών υποδομών που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες.

Υλοποίηση του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά»

Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η υλοποίηση του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» για την πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού και η διαχείριση προνοιακών υποδομών, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες για τις οποίες η ΗΔΙΚΑ σε συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες έχει αναπτύξει έναν εξελιγμένο μηχανισμό που διασφαλίζει την υψηλή διαθεσιμότητα και την αποτελεσματική προστασία των δεδομένων.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτή τη διάκριση που αναγνωρίζει τη διαρκή μας προσπάθεια στην προστασία κρίσιμων δεδομένων και υπηρεσιών που εξασφαλίζουν την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών Υγείας. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε με προσήλωση να εργαζόμαστε για την υψηλή διαθεσιμότητα ποιοτικών υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες του χώρου της Υγείας και, βέβαια, τους πολίτες», δήλωσε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ Νίκη Τσούμα.

Σχετικά με την ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

Η ΗΔΙΚΑ Α.Ε. είναι Οργανισμός υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού στις περιοχές της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Πρόνοιας. Μεταξύ άλλων, έχει την ευθύνη για τις εφαρμογές της άυλης συνταγογράφησης, του myHealth-app, του συστήματος διαχείρισης και διανομής των δωρεάν self-test. Οποιαδήποτε ανάπτυξη ψηφιακής λύσης σε αυτούς του τομείς σχεδιάζεται, υλοποιείται και συντηρείται από τα στελέχη της ΗΔΙΚΑ Α.Ε.


Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button