Ελλάδα

Σέρρες: Οι αγρότες κλείνουν την Εγνατία Οδό στον κόμβο Στρυμονικού

Σε συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού στο ύψος του κόμβου του Στρυμονικού προχωρούν αύριο Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 13:00 μ.μ. οι αγρότες του Νομού Σερρών.

Το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, θα είναι διάρκειας 15 με 20 λεπτών και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και θα γίνει σε συνεννόηση με την αστυνομία. Νωρίτερα στις 11:00 αγρότες που είχαν αφήσει τα τρακτέρ τους στο κέντρο της πόλης των Σερρών θα τα μεταφέρουν κάτω από τον κόμβο του Στρυμονικού στον Επαρχιακό δρόμο Ηράκλειας-Στρυμονικού.

Την ίδια ώρα με το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού από τους Σερραίους αγρότες θα κλείσει και η Εγνατία στο ύψος του Δερβενίου.

Οι αγρότες των Σερρών θα αφήσουν τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Στρυμονικού και θα περιμένουν τις αποφάσεις που θα παρθούν την Τρίτη στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια.

Η απόφαση για το συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού πάρθηκε μετά την επιστροφή των Σερραίων αγροτών από τη Θεσσαλονίκη και αφού υπήρξε ενημέρωση τους από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Διαμαντή Διαμαντόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Παναγή και σύσκεψη παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών ταξίαρχο Ευάγγελο Τσιώτα. Το μπλόκο των Σερραίων αγροτών είναι το μοναδικό πάνω στην Εγνατία κι έπρεπε να υπάρξει μια συνεννόηση με την Αστυνομία για την αποφυγή τροχαίου ατυχήματος


Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button