Οικονομία

Public – Νέα Υπηρεσία: Αγοράζεις τώρα, πληρώνεις σε 30 ημέρες

Ακόμη περισσότερη ευελιξία θα παρέχουν τα Public στους καταναλωτές, διευρύνοντας κι άλλο την ήδη αγαπημένη υπηρεσία πληρωμών «Public Now, Pay Later» με Klarna.

Πλέον οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν από το Public μικρές οικιακές συσκευές, gadgets και βιβλία και να τα πληρώσουν σε 30 ημέρες άτοκα από την ημέρα αποστολής. Έτσι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν, αφού πρώτα παραλάβουν τα προϊόντα της επιλογής τους.

Όπως ανακοινώθηκε, η διαδικασία πληρωμής μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι εύκολη και άμεση. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία «Public Now, Pay Later» με Klarna στους τρόπους πληρωμής στο τελευταίο βήμα συναλλαγής, κλικάροντας την επιλογή «Όλο το ποσό σε 30 ημέρες άτοκα», στο public.gr. Αντίστοιχα στα καταστήματα Public, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν με τον ίδιο τρόπο την αγορά τους, αφού δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους στη Klarna ή αφού συνδεθούν στον υπάρχοντα λογαριασμό τους.

Η υπηρεσία Public Now Pay Later με Klarna, έρχεται να συμπληρώσει την ήδη διευρυμένη λίστα ευέλικτων τρόπων πληρωμής που διαθέτουν τα Public με πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, καλύπτοντας όλα τα αγοραστικά προφίλ των καταναλωτών, ώστε να έχουν όλοι περισσότερες δυνατότητες αγοράς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Public – Νέα Υπηρεσία: Αγοράζεις τώρα, πληρώνεις σε 30 ημέρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button