Ελλάδα

«Παραλύει» αύριο η Αθήνα από την κάθοδο των αγροτών – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Η κάθοδος των αγροτών με τα τρακτέρ στο κέντρο Αθήνας αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο, με αποτέλεσμα η Τροχαία να προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στις 18:30.

Συγκεκριμένα, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Eurokinissi

Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Το σχέδιο των αγροτών

Ο αριθμός των τρακτέρ τα οποία θα κινηθούν προς την Αθήνα φτάνει τα 150. Το σχέδιο των αγροτών είναι να συνενωθούν στην εθνική οδό και να φτάσουν μαζικά την Τρίτη το πρωί στην είσοδο της πρωτεύουσας.

Την ίδια ώρα με πούλμαν θα μεταφερθούν εκατοντάδες συνάδελφοί τους από τα μπλόκα της Πελοποννήσου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Η συμμετοχή αγροτών στο συλλαλητήριο την ίδια ώρα αρχίζει και αυξάνεται. Μέρα με τη μέρα παίρνουν τηλέφωνο και κλείνουν θέση για συμμετοχή.

Η κάθοδος των τρακτέρ στην πρωτεύουσα ξεκινά σήμερα το πρωί με τους αγρότες των Τρικάλων να βγαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και να κατευθύνονται προς την Καρδίτσα όπου και θα ενωθούν με τους συναδέλφους τους. Ταυτόχρονα οι αγρότες του Βόλου με τα τρακτέρ τους, μέσω της εθνικής οδού θα φτάσουν στον Πλατύκαμπο και θα ενωθούν με τους αγρότες της Λάρισας.

Δύο μεγάλα κομβόι θα ξεκινήσουν το απόγευμα για την Ανθήλη της Φθιώτιδας και στη συνέχεια για το Κάστρο Βοιωτίας όπου θα ενωθούν με τους αγρότες της Πιερίας και θα διανυκτερεύσουν. Οι αγρότες της Εύβοιας με τα τρακτέρ τους θα στρατοπεδεύσουν στο Σχηματάρι και όλοι μαζί το πρωί της Τρίτης θα πάρουν το δρόμο για την Αθήνα.

Έφτασαν στη Λαμία 20 τρακτέρ από την Καρδίτσα

Στον μπλόκο της Ανθήλης στο 207 χλμ της ΠΑΘΕ Αθηνών Λαμίας έφτασε το πρώτο κομβόι των τρακτέρ από την Καρδίτσα που είχαν ξεκινήσει από το μπλόκο του Ε65. Το κομβόι το αποτελούν 20 τρακτέρ αρκετά αγροτικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Στο συγκεκριμένο σημείο θα αναμένουν τα τρακτέρ που κατευθύνονται από τη Λάρισα προς τη Λαμία αφού έχει καθοριστεί ως σημείο συνάντησης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όταν συγκεντρωθούν όλα τα τρακτέρ, θα ξεκινήσουν πορεία προς την Αταλάντη για να καταλήξουν στο Κάστρο της Βοιωτίας.


Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button