Πολιτικά

«Ο Κασσελάκης αντέγραψε ιστορία για τον Παπαδιαμάντη» λέει ο Τσιόδρας για τον σταυρό στην κολυμβήθρα

Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για τον σταυρό στην κολυμβήθρα είναι αντιγραφή από βιβλίο για τον Αλέξανδρο  Παπαδιαμάντη. Αυτό επισημαίνει, με ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Τσιόδρας.

Το «θαύμα – οιωνός» του Στέφανου Κασσελάκη, είναι «φωτοκόπια μίας παράδοσης που αναφέρεται στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη», αναφέρει ο Δημήτρης Τσιόδρας στην ανάρτησή του.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για αντιγραφή – λογοκλοπή, σε σχέση με όσα είχε πει για τη βάφτισή του και τον σταυρό από λάδι που σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας παρέθεσε, επίσης, και το σχετικό κομμάτι από βιβλίο «Η λειτουργική παράδοση στον Παπαδιαμάντη» (1994) του καθηγητή Θεολογίας του ΑΠΘ, Ανέστη Κεσελόπουλου.

«Ο Κασσελάκης και η αντιγραφή μιας ιστορίας για τον Παπαδιαμάντη

Στο προεδρικό επιτελείο της Κουμουνδούρου, αγωνίζονται να καλύψουν το πολιτικό κενό του αρχηγού τους και να τον βοηθήσουν να σταθεί κάπως – έστω ως «χαλκός ηχών και κύμβαλον αλαλάζον». Όταν όμως, ο αρμόδιος του… τμήματος θρησκευτικής προπαγάνδας (!) πάσχει από πλήρη έλλειψη φαντασίας και καταφεύγει στην αντιγραφή – λογοκλοπή, τότε είναι αναπόφευκτο να τους πιάσουν «με τη γίδα στην πλάτη». Και να αποκαλυφθεί ότι το… θαύμα-οιωνός που δήθεν συνέβη στη βάπτιση του εισαγόμενου προέδρου Στέφανου, είναι φωτοκόπια μιας παράδοσης που αναφέρεται στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. «Κόπι πάστε», που θά ‘λεγε και ο Πολάκης – η ψυχή του προέδρου Στέφανου, δηλαδή! Η απόδειξη στη φωτογραφία, από το βιβλίο «Η λειτουργική παράδοση στον Παπαδιαμάντη» (1994) του καθηγητή Θεολογίας του ΑΠΘ Ανέστη Κεσελόπουλου».

 

 

 

To άρθρο «Ο Κασσελάκης αντέγραψε ιστορία για τον Παπαδιαμάντη» λέει ο Τσιόδρας για τον σταυρό στην κολυμβήθρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button