Αθλητισμός

Novibet: Διεθνής Διάκριση για το Καλύτερο Πρόγραμμα Affiliate Marketing

Η Novibet, με παρουσία σε 12 χώρες και περισσότερους από 950 εργαζομένους, διακρίθηκε ως η εταιρεία του κλάδου με το «Καλύτερο Πρόγραμμα Affiliate Marketing» στα κορυφαία βραβεία του κλάδου ‘iGB AffiliateAwards 2024’ που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο. Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της δέσμευσης της Novibet να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, προσφέροντας παράλληλα την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας στους πελάτες της.

Μετά την πρόσφατη διάκριση της στα κορυφαία βραβεία του κλάδου EGR Operator Awards 2023, η ομάδα Affiliate Marketing της Novibet συνεχίζει να πορεύεται στο δρόμο των επιτυχιών. Με περισσότερους από 3.000 affiliate συνεργάτες και 1.000 εξατομικευμένες καμπάνιες διεθνώς, η Novibet δίνει βαρύτητα στο διευρυμένο δίκτυο συνεργατών θέτοντας ως κοινό παρονομαστή τις αξίες της συνεχούς προόδου και της αμοιβαίως ωφέλιμης συνεργασίας.

Παράλληλα, αξιοσημείωτη είναι και η εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει τη συνολική αναπτυξιακή τροχιά της Novibet. Η παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις και τα κορυφαία συνέδρια του κλάδου του affiliate marketingπαγκοσμίως αποτελεί διαχρονικά στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας. Εντός του 2023 εκπρόσωποι της εταιρείας έδωσαν το ‘παρών’ σε περισσότερες από 10 σχετικές διοργανώσεις σε Ευρώπη και Αμερική.

Η διεθνής αυτή διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυναμική εκκίνηση της Novibetγια το 2024, σε συνέχεια ενός πολύ επιτυχημένου 2023 που ‘έκλεισε’ με 12 βραβεία και επέκταση σε 6 νέες αγορές του εξωτερικού.

Μάθε περισσότερα για τη Novibet εδώ.

To άρθρο Novibet: Διεθνής Διάκριση για το Καλύτερο Πρόγραμμα Affiliate Marketing δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button