Ελλάδα

Με 50 τρακτέρ οι αγρότες των Γρεβενών έκλεισαν το κέντρο της πόλης

Με μηχανοκίνητη πορεία στην πόλη των Γρεβενών οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για να στείλουν «ηχηρό» μήνυμα πως είναι παρόντες στον αγώνα τους, καλώντας παράλληλα και τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό τους.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, με περισσότερα από 50 τρακτέρ παρέμειναν στο κέντρο των Γρεβενών για λίγη ώρα και συνέχισαν την πορεία τους προς την έξοδο. Επέστρεψαν στη συνέχεια στον Ανατολικό κόμβο της Εγνατίας οδού στο ύψος της Μυρσίνας, όπου και θα αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων τους.

Εν τω μεταξύ με απόφαση της γενικής συνέλευσης το μπλόκο Γρεβενών έκλεισε συμβολικά χθες το απόγευμα την Εγνατία οδό στο ύψος της Μυρσίνας και σήμερα προχωρούν σε δίωρο κλείσιμο του δρόμου σε άλλο σημείο.

Οι αγρότες των Γρεβενών κάνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συλλόγους, σωματεία και φορείς να συμπαρασταθούν και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής, τονίζοντας ότι ο αγώνας που κάνουν είναι ζήτημα επιβίωσης ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ετοιμάζοντας την κάθοδο τους στην Αθήνα για το συλλαλητήριο τονίζει σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος των αγροτών Γρεβενών Ευθύμιος Σαράντης, υπογραμμίζοντας ακόμα με συντονισμένες κινήσεις και σε κοινό μέτωπο στην Δυτική Μακεδονία, ότι ενισχύουν με δυνάμεις το μπλόκο στο τελωνείο Νίκης στα σύνορα Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας, το μπλόκο της Καστοριάς στο τελωνείο και στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπου παραμένουν από την περασμένη Κυριακή και μαζί τους βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ.


Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button