Πολιτικά

Η Άννα Καραμανλή καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Η τρίτη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Η Άννα Καραμανλή, είναι η τρίτη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής, ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, συμπληρώνοντας στον κατάλογο των ανοιχτά διαφωνούντων του κυβερνώντος κόμματος. Την πρόθεση του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο εξέφρασε νωρίτερα και ο Μίλτος Χρυσομάλλης

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πότε η έννοια της οικογένειας έχασε την ιερότητά της και φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται οκ ένα παιδί να μην πει ποτέ μαμά ούτε πότε ο βράχος των παιδικών μας χρόνων, ο πατέρας, έγινε ανώνυμο σπέρμα».

«Αν αυτό είναι πρόοδος τότε είμαι συντηρητική και οπισθοδρομική. Αν όμως είναι ένα μοιραίο βήμα για την αποσύνθεση της κοινωνικής συνοχής την διάλυση των δεσμών που ξεκινούν από την οικογένεια και καθορίζουν όλη μας τη ζωή, τότε όχι δεν μπορώ να συναινέσω και γι’ αυτό καταψηφίζω το νομοσχέδιο» συμπλήρωσε.

«Δεν είναι πειστικό το επιχείρημα για τις ενοικιαζόμενες μητέρες»

Απαριθμώντας τους λόγους της διαφωνίας της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι η επίκληση ότι τα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα όταν μεγαλώνουν με ομόφυλους γονείς δεν της είναι πειστικό, όπως δεν θα της ήταν πειστικό και το επιχείρημα ότι τα παιδιά που στερούνται τον ένα και τον άλλο γονιό ή εγκαταλείπονται δεν έχουν κάποιο πρόβλημα.

«Δεν μου είναι επίσης καθόλου μα καθόλου πειστική η επιχειρηματολογία για τις παρένθετες μητέρες, τις ενοικιαζόμενες μήτρες δηλαδή, ή χειρότερα μέσα από κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών. Μπορεί στο νομοσχέδιο να απαγορεύεται η παρένθετη μητέρα, καθώς όμως θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο θα ακολουθήσει κι η παρένθετη μητέρα με ότι αυτό συνεπάγεται» είπε επίσης χαρακτηριστικά.

Τέλος, η κυρία Καραμανλή καταφέρθηκε εναντίον όσων κατηγορούν τους διαφωνούντες βουλευτές σαν ομοφοβικούς και αναχρονιστικούς και κατήγγειλε συνάδελφό της από το κυβερνών κόμμα, ο οποίος της απέδωσε κίνητρα ψηφοθηρίας, όταν δήλωσε ότι τάσσεται εναντίον του νομοσχεδίου.

To άρθρο Η Άννα Καραμανλή καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Η τρίτη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button