Πολιτικά

Δημοσκόπηση Alco: Δένδιας και Πιερρακάκης οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης – Οι συσπειρώσεις των κομμάτων

Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης αναδεικνύονται οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Alco.

Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης Alco (δείτε εδώ το πρώτο μέρος) ο Νίκος Δένδιας είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς συγκεντρώνει το 32%, ενώ ακολουθεί ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 12% και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με 10%.

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές και το πόσο ενδιαφέρει του πολίτες το 35% λέει αρκετά, το 25% λίγο, το 25% καθόλου και μόλις το 14% πολύ.

Όσο για το πιο θα είναι το βασικό κριτήριο επιλογή κόμματος για τις ευρωκλογές, τα ζητήματα οικονομίας απαντά το 38%, τα κοινωνικά θέματα το 17% και το 16% η ιδεολογία.

Στο ερώτημα για το αν οι ευρωεκλογές είναι ευκαιρία για την ανάδειξη ενός κόμματος σε ισχυρή αντιπολίτευση το 62% λέει όχι και το 30% ναι.

Στις συσπειρώσεις των κομμάτων η ΝΔ φτάνει το 70%, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαρροές καθώς φτάνει μόλις το 54%, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει το εντυπωσιακό ποσοστό του 85% στη συσπείρωση των ψηφοφόρων του.

 

Πρώτο πάντως παραμένει το ΚΚΕ με 91% και ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 91%.

To άρθρο Δημοσκόπηση Alco: Δένδιας και Πιερρακάκης οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης – Οι συσπειρώσεις των κομμάτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button