Κοσμος

Βαριά άρρωστος ο Κάρολος: Του μένουν δύο χρόνια ζωής – Έτοιμα τα σχέδια για την κηδεία του

Για την επόμενη μέρα χωρίς το Κάρολο ετοιμάζονται οι Βρετανοί καθώς τα σχέδια για την κηδεία του και ό,τι πρέπει να ακολουθήσει το μοιραίο είναι ήδη έτοιμα, μοιάζουν με εκείνα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και φέρουν την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge» ενώ πληροφορίες θέλουν να του έχουν μείνει μόλις δύο χρόνια ζωής.

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση υψηλόβαθμου βασιλικού αξιωματούχου στο In Touch ότι ο Κάρολος όχι μόνο παλεύει με τον καρκίνο του παγκρέατος – μια έγκαιρη ενημέρωση δεδομένου ότι δεν μοιράστηκε το είδος του καρκίνου με τον οποίο διαγνώστηκε – αλλά έχει μόλις δύο χρόνια ζωής.

Ο Κάρλος θα καθίσει μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και το πλήθος στη λειτουργία για το Πάσχα από την οποία θα απουσιάσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον την ώρα που και οι δύο δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα αναμένεται να καθίσουν μακριά από το υπόλοιπο εκκλησίασμα σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν την υγεία του μονάρχη όταν θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Τα προηγούμενα χρόνια, ο βασιλιάς και η σύζυγός του έχουν συμμετάσχει στην εκδήλωση μαζί με την πριγκίπισσα Άννα και τον σύζυγό της αντιναύαρχο Σερ Τίμοθι Λόρενς, καθώς και τη Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσα της Υόρκης, και τις κόρες της πριγκίπισσα Ευγενία και πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Θα είναι η πρώτη του εμφάνιση μετά την έναρξη της θεραπείας για τον καρκίνο πριν από σχεδόν δύο μήνες, σε αυτό που έχει περιγραφεί ως «ήπια βήματα» προς την επιστροφή του σε κάποια από τα δημόσια καθήκοντά του το καλοκαίρι.

Ο Κάρολος θα απουσιάσει από την δεξίωση μετά τη λειτουργία ή να φιλοξενήσει ιδιωτικό οικογενειακό γεύμα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν θα παραστούν φέτος εν μέσω της διάγνωσης και της θεραπείας της δούκισσας για τον καρκίνο.

Στα ύψη οι αναζητήσεις για τα συμπτώματα του καρκίνου

Στο μεταξύ οι αναζητήσεις στο Google για τα συμπτώματα του καρκίνου έχουν εκτοξευθεί στα ύψη από τότε που η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι πάσχει από την ασθένεια, σε μια κίνηση που θα μπορούσε να σώσει χιλιάδες ζωές.

Ο όρος «κοιλιακή χειρουργική επέμβαση» – η επέμβαση κατά την οποία διαπιστώθηκε ο καρκίνος της πριγκίπισσας – έχουν αυξηθεί περισσότερο από 2.000 τοις εκατό τις τελευταίες επτά ημέρες.

Οι έρευνες για την «πρόγνωση του καρκίνου των ωοθηκών» αυξήθηκαν κατά 1.550 τοις εκατό και εκείνες για την «πρόγνωση του καρκίνου του στομάχου» κατά 900 τοις εκατό.


Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button