Πολιτικά

Σήμερα η εκδήλωση με Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη, Τεμπονέρα – «Πονοκέφαλος» στον ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη που θα πάνε

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ τη σημερινή εκδήλωση που θα γίνει στο θέατρο ΑΛΦΑ με θέμα “απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη ποιος” και στην οποία συμμετέχουν ο Διονύσης Τεμπονέρας από τον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Νίκος Χριστοδουλάκης από το Κίνημα Αλλαγής και η Έφη Αχτσιόγλου από την Νέα Αριστερά.

Χθες πηγές προσκείμενες στον Διονύση Τεμπονέρα – ο οποίο έχει επικριθεί σφόδρα από τα στελέχη της Κουμουνδούρου – έδωσαν ένα πρώτο στίγμα των όσων θα πει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας» αναμένεται να αναφέρει ο γνωστός εργατολόγος προσθέτοντας παράλληλα ότι «μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα προσθέσει ότι «είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να επιδιώκουν συνθέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου».

«Προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικροκομματικές περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς» θα σημειώσει.

Με τις αναφορές του αυτές ο Διονύσης Τεμπονέρας προφανώς θέλει να κατευνάσει τις αντιδράσεις που υπήρξαν από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την συνύπαρξη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με την Έφη Αχτσιόγλου.

Παράλληλα, ο γνωστός εργατολόγος θα επιχειρήσει να κινηθεί πάνω στις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεδομένου ότι δεν θέλει να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που αντιμετωπίζει τώρα.

Τα στελέχη που επέκριναν τον Διονύση Τεμπονέρα υποστηρίζουν ότι με την συμμετοχή του στην συγκεκριμένη εκδήλωση ρίχνει νερό στο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, ενώ δείχνει ότι συνεχίζονται τα προβλήματα εσωστρέφειας μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά την διπλή διάσπαση.

Οι ίδιοι άνθρωποι επιμένουν ότι ο γνωστός εργατολόγος κινήθηκε με καθαρά ιδιοτελή κριτήρια προκειμένου, όπως λένε, να θέσει υποψηφιότητα για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών.

Φυσικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πόσα και ποια στελέχη θα πάνε στην εκδήλωση δεδομένου ότι παράγοντες της Κουμουνδούρου θεωρούν ότι δέκα μόλις μέρες πριν από το συνέδριο η συμμετοχή σε μία τέτοια εκδήλωση μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι μέσα από την εκδήλωση θα φανεί και πόσα στελέχη υποστηρίζουν τις απόψεις Τεμπονέρα, δεδομένου ότι μέχρι πρότινος το μέλος τη πολιτικής Γραμματείας δεν είχε πολλούς υποστηρικτές.

Να σημειώσουμε πάντως ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές με βάση την γραμμή του κόμματος τους θα κινηθούν και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, αλλά και η Έφη Αχτσιόγλου.

 

To άρθρο Σήμερα η εκδήλωση με Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη, Τεμπονέρα – «Πονοκέφαλος» στον ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη που θα πάνε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button