Πολιτικά

«Προσωπικό κώλυμα που ανέκυψε την τελευταία στιγμή» – Ο Ηλιόπουλος εξηγεί γιατί απείχε από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομοφύλων

Για «προσωπικό κώλυμα που ανέκυψε την τελευταία στιγμή» κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος, εξηγώντας τον λόγο που επέλεξε την αποχή από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Η απουσία μου από την χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία οφείλεται σε προσωπικό κώλυμα που δυστυχώς ανέκυψε την τελευταία στιγμή», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος την επομένη της υπερψήφισης του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών από τη Βουλή.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Ως βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνω την απερίφραστη υποστήριξή μου στο νομοσχέδιο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» που αποτελεί πλέον και νόμο του κράτους που ανταποκρίνεται σε στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των συμπολιτών μας και προάγει την ισότητα σε μία ανοιχτή και ανθρώπινη κοινωνία.

Η απουσία μου από την χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία οφείλεται σε προσωπικό κώλυμα που δυστυχώς ανέκυψε την τελευταία στιγμή.

Χαιρετίζω την απόφαση της Βουλής των Ελλήνων  ως βήμα προόδου σε μια ανοιχτή και ισόνομη πολιτεία.

Ο αγώνας μας για τα κοινωνικά δικαιώματα και για ένα κοινωνικό κράτος δικαίου με ελεύθερη κρατική παιδεία, εθνικό σύστημα υγείας και στήριξη των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας είναι καθήκον του προοδευτικού κόσμου και θα συνεχιστεί χωρίς συμβιβασμούς.

To άρθρο «Προσωπικό κώλυμα που ανέκυψε την τελευταία στιγμή» – Ο Ηλιόπουλος εξηγεί γιατί απείχε από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομοφύλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button