Πολιτικά

Πρόσκληση Αυγενάκη για διάλογο με τους αγρότες ακόμη και σήμερα με ανοιχτούς δρόμους

Μόνο μέσα από τον διάλογο επιλύονται τα προβλήματα και όχι μέσα από το κλείσιμο των δρόμων, ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης αναφερόμενος στους αγρότες.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ο Λευτέρης Αυγενάκης μεταξύ άλλων απηύθυνε επίσημη πρόσκληση προς το Συντονιστικό των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα, να σχηματίσουν αντιπροσωπεία από 20 άτομα και να πάνε, ακόμα και σήμερα ή αύριο, στο υπουργείο και να έχουν συνάντηση μαζί του.

Δεσμεύθηκε για την ένταξη των επιλαχόντων των «Σχεδίων Βελτίωσης» στο πρόγραμμα, ενώ υπογράμμισε ότι θα στηρίξει το αίτημά για ρύθμιση των χρεών που έχουν προς τον ΔΕΔΔΗΕ.

Μιλώντας για το 3% των παραγωγών που δεν έχουν πάρει προκαταβολές αποζημιώσεων για καλλιέργειες όπως σταφύλια και ροδάκινα, ανακοίνωσε ότι θα πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα ο κ. Αυγενάκης στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) τόνισε ότι αυτές εντοπίζονται στα οικολογικά σχήματα σημειώνοντας ότι είναι λάθος της ΕΕ να δίνει περισσότερο βάρος στο περιβάλλον και να το διαφοροποιεί από την αγροτική παραγωγή.

Τέλος, κάλεσε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να επαναξιολογήσουν το σύνολο του πακέτου των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button