Πολιτικά

Παύλος Μαρινάκης : Η ΝΔ βγαίνει πιο ενωμένη από ποτέ

Στο νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο που ψηφίστηκε από τη Βουλή αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επισημαίνοντας ότι η παραδοσιακή οικογένεια στην Ελλάδα θα βγει ενισχυμένη.

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε την ψήφιση του νομοσχεδίου ως μια μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη πάνω σε ένα θέμα το οποίο πριν από μερικά χρόνια αποτελούσε «ταμπού» για την ελληνική κοινωνία,

«Ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο που δίνει δικαιώματα στους πολίτες. Αφορά την ισότητα στον πολιτικό γάμο και προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών. Θα ενισχυθεί η παραδοσιακή οικογένεια από όλες τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, αλλά και μετά από τη χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου. Το νομοσχέδιο πέρασε με τις ψήφους πολλών κομμάτων και αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για τη Δημοκρατία» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο OPEN.

Στη συνέχεια ο Παύλος Μαρινάκης σχολίασε το γεγονός ότι 51 βουλευτές της ΝΔ δεν ψήφισαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. «Ο αριθμός των διαφωνούντων δεν προκαλεί πρόβλημα. Η ΝΔ βγαίνει πιο ενωμένη από ποτέ. Θωρακίζει τον εσωκομματικό διάλογο και παράλληλα πρωταγωνιστεί σε μια δυνατή μεταρρύθμιση. Και παρά τις διάφορες απόψεις που ακούστηκαν δεν υπάρχει καμιά αμφισβήτηση στην κυβέρνηση».

Οσον αφορά στα όσα είπε στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς αρκέστηκε να πει… «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε το είχε προαναγγείλει. Δεν υπάρχει ψήφος με κομματική πειθαρχία σε ανθρώπινα δικαιώματα. Όλοι εκφράζουν την άποψη τους με την ψήφο τους».

Πάνω στο ίδιο θέμα πρόσθεσε: «Ο κ. Βορίδης είχε εκφράσει την άρνηση του ακόμα και πριν γίνει Υπουργός. Τελικά, προτίμησε την αποχή από την καταψήφιση».

Αναφορικά με τους αγρότες, οι οποίοι σκληραίνουν τη στάση τους και ετοιμάζονται να έρθουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα είπε: «Τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι αυτά. Η παρέμβαση για το ρεύμα είναι γενναία. Σημαντική είναι και η τρίτη συνεχόμενη καταβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο» και συνέχισε για το συλλαλητήριο που οργανώνεται: «Υπάρχει νομοθεσία για τις πορείες. Ο πολίτης έχει δικαίωμα για διαμαρτυρία. Ωστόσο, ο νόμος είναι πάνω από όλους. Δεν θέλουμε να συγκρουστούμε με κανέναν. Οι αγρότες έχουν πάρει πολλά από την κυβέρνηση. Και ο πιο επικριτικός αναγνωρίζει πως έχουν γίνει πολλά βήματα».

 

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button