Οικονομία

Οικονομική Διπλωματία: Τριήμερη εξόρμηση στην Ινδία με πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή

Πολυπληθής επιχειρηματική αποστολή, με 70 ελληνικές επιχειρήσεις, επισκέπτεται από σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου την Ινδία. Επικεφαλής βρίσκεται ο υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, συνοδευόμενος από τη γενική γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και πρόεδρο της Enterprise Greece Μάιρα Μυρογιάννη.

Στόχος της οικονομικής διπλωματίας είναι το άνοιγμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε μια τεράστια και ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά καθώς και η γενικότερη ενδυνάμωση των διμερών οικονομικών σχέσεων Ελλάδας – Ινδίας.

Η επίσκεψη έρχεται σε συνέχεια και της επιτυχημένης επίσκεψης του Ινδού πρωθυπουργού Narenda Modi στην Αθήνα, τον Αύγουστο, συνοδεία ισχυρών Ινδών επιχειρηματιών, οι οποίοι είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για ενίσχυση των επιχειρηματικών δεσμών τους με την Ελλάδα. 

Η αποστολή στην Ινδία περιλαμβάνει 3 σταθμούς, το Νέο Δελχί (20-21/2), τη Βομβάη (22/2) και το Μπάνγκαλορ (23/2), όπου έχουν προγραμματιστεί επιχειρηματικά φόρουμ και Β2Β συναντήσεις μεταξύ των 70 ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην αποστολή και αντίστοιχων ινδικών επιχειρήσεων.

To άρθρο Οικονομική Διπλωματία: Τριήμερη εξόρμηση στην Ινδία με πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button