Ελλάδα

Επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στο αρχηγείο στόλου στη Σαλαμίνα

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε σήμερα, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ενώ παρευρέθηκε και ο Βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Διονύσης Χατζηδάκης.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, τα κύρια έργα, τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΑΣ, καθώς επίσης και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των μονάδων του. Επισήμανε τη διαρκή στήριξη της Πολιτείας προς το Πολεμικό Ναυτικό, η οποία αποτυπώνεται σε αμυντικές συμφωνίες για εμβληματικούς εξοπλισμούς, ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών, αυξήσεις των αποδοχών του έμψυχου δυναμικού, ενίσχυση των προυπολογισμών και της εκπαιδευτικής πολιτικής των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ», τη φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ», την κανονιοφόρο «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και συνομίλησε με το προσωπικό.


Source link

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button