150 μηνύσεις σε 40χρονη Βολιώτισσα μητέρα που δεν επιτρέπει σε πρώην σύζυγο και πεθερούς να δουν το παιδί

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε μια 40χρονη μητέρα στον Βόλο, μετά από πολλοστή καταγγελία των πρώην πεθερικών της πως δεν αφήνει τους ίδιους και τον πρώην σύζυγο της να έχουν οποιαδήποτε επαφή με το 4χρονο παιδί και εγγόνι τους, και μάλιστα από την πρώτη μέρα της γέννησής του.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει δίωξη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, ενώ η οικογένεια του πρώην συζύγου της έχει καταθέσει 150 μηνύσεις εναντίον της, μία κάθε εβδομάδα που η ίδια δεν τους επιτρέπει να δουν το παιδί.

Πάραυτα η ίδια δεν φέρεται να αλλάζει στάση καθώς, όπως δήλωσε στην δικαστική αίθουσα, στο παιδί ασκείται βία.

Ο ισχυρισμός της αυτός έφερε δάκρυα στα μάτια των ηλικιωμένων παππούδων του 4χρονου παιδιού, ενώ ο συνήγορός τους χαρακτήρισε την 40χρονη αδιόρθωτη, κατηγορώντας τη πως ψεύδεται ασύστολα εμπαίζοντας ηλικιωμένους ανθρώπους.

Ο Εισαγγελέας της έδρας απηύθυνε αυστηρή επίπληξη στην κατηγορούμενη, προειδοποιώντας τη να τηρήσει την δικαστική απόφαση και να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της και τους γονείς του για το καλό του παιδιού της, διαφορετικά θα έρθει αντιμέτωπη με τις συνέπειες του Νόμου.

«Καταστρέφετε εάν μικρό παιδί και αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Δεν μπορεί να είναι αποκομμένο από την οικογένειά του γιατί το αποφασίσατε εσείς κατά παράβαση κάθε Νόμου. Εάν συνεχίστε σε αυτό τον ρυθμό οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες», της τόνισε ο ίδιος.

Το δικαστήριο αποφασίστηκε να αναβληθεί η αυτόφωρη διαδικασία ως μια τελευταία ευκαιρία για την 40χρονη να συμμορφωθεί και να έρθει σε συνεννόηση με τα πρώην πεθερικά της επιτρέποντάς τους να έχουν επαφή με το παιδί.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσειςSource link