Πολιτικά

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Πάνω από 95 βουλευτές έχουν γραφτεί για να μιλήσουν στη Βουλή

Πάνω από 95 βουλευτές έχουν εγγραφεί στον κατάλογο ομιλητών για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο (γάμος ομόφυλων ζευγαριών).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr προσήλθαν και γράφτηκαν στη λίστα 95 βουλευτές και όπως όλα δείχνουν θα ακουστεί στη Βουλή, στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων πάνω από το ένα τρίτο, εάν συμπεριληφθούν και οι εισηγητές, οι ειδικοί αγορητές και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων. 

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ έχουν ζητήσει να μιλήσουν 28 βουλευτές, εκ των οποίων τουλάχιστον 10 έχουν καταγραφεί ως αντίθετοι και είτε θα απέχουν είτε ότι θα το καταψηφίσουν κατά την ονομαστική ψηφοφορία.

Πρώτος από τους «γαλάζιους» που θα ανέλθει στο βήμα της Ολομέλειας και θα ανοίξει τον κύκλο των τοποθετήσεων των βουλευτών θα είναι ο Θάνος Πλεύρης που έχει από την αρχή δηλώσει ότι θα το καταψηφίσει.

To άρθρο Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Πάνω από 95 βουλευτές έχουν γραφτεί για να μιλήσουν στη Βουλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button