10 συλλήψεις για ναρκωτικά μετά από έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ – Ειδήσεις

Δέκα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, εκ των οποίων εννέα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Εύβοιας και της Φωκίδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Α΄Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας (7 άτομα), της Γ΄Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, από κοινού με αστυνομικούς της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας-Δελφών.

Ειδικότερα, σε (7) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτες και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

The post Στερεά: 10 συλλήψεις για ναρκωτικά μετά από έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ appeared first on STEREA NEWS.Source link