Αθλητισμός

Conference League: Από 8.800 εισιτήρια θα έχουν οι φιναλίστ του τελικού στην «OPAP Arena»

Η UEFA έκανε γνωστό πως οι δυο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό του Conference League, θα έχουν από 8.800 εισιτήρια στην διάθεση για ς «OPAP Arena».

Ο «μεγάλος» τελικός του Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της «OPAP Arena» 29 Μάϊου, θα έχει παρουσία 17.600 φίλων και των δυο ομάδων, με τις δυο φιναλίστα να μοιράζονται από 8.800 «μαγικά» χαρτάκια.

Όπως ενημέρωσε η UEFA αυτός θα είναι ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που διατεθούν, καθώς οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από την ομοσπονδία σε χορηγούς, προσκεκλημένους, δημοσιογράφου και προσωπικό για τον αγώνα.

Να σημειωθεί πως στα προημιτελικά βρίσκονται τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός, με τις δυο ομάδες μάλιστα να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μαζί στον τελικό.

Αυτό θα γίνει φυσικά εάν οι Θεσσαλονικείς αποκλείσουν την Κλάμπ Μπρίζ και στη συνέχεια μια εκ των Φιορεντίνα ή Βικτόρια Πλζεν.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να προσπεράσουν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και στη συνέχεια είτε της Άστον Βίλα, είτε της Λιλ.

 

To άρθρο Conference League: Από 8.800 εισιτήρια θα έχουν οι φιναλίστ του τελικού στην «OPAP Arena» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button