Αθλητισμός

Πέθανε η μητέρα του Ρομάριο – Η συγκινητική ανάρτηση του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή

Στο πένθος βυθίστηκε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που έβγαλε η Βραζιλία. Ο Ρομάριο “έχασε” τη μητέρα του και την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση.

Δύσκολες στιγμές για τον Ρομάριο και την οικογένειά του. Η μητέρα του θρυλικού επιθετικού “έφυγε” από τη ζωή, με τον 58χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να το γνωστοποιεί μέσω μια συγκινητικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με ατελείωτη θλίψη και ήδη με τεράστια νοσταλγία, λέω αντίο στη μεγάλη μου αγάπη, στην βασίλισσά μου, στην γυναίκα που μου έδωσε ζωή και με οδήγησε στο δρόμο της ειλικρίνειας.

Η αγαπημένη μου μαμά πήγε να συναντήσει τον Ουράνιο Πατέρα. Ο πόνος που βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι απερίγραπτος, αλλά είμαστε σίγουροι πως η αγάπη που μας χάρισε είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχουμε.

Όλοι όσοι με ακολουθούν, γνωρίζουν τη μητέρα μου επειδή ήταν πάντα μαζί μου. Ήταν εκείνη που συγκινήθηκε και συγκίνησε την Βραζιλία σπάζοντας μπουκάλια σε καθένα από τα γκολ μου στο Μουντιάλ του 1994.

Σήμερα έχασα τη μητέρα μου αλλά έχασα επίσης και την καλύτερη φίλη μου, την πιο ενθουσιώδη οπαδό μου και την δασκάλα της ζωής μου. Μαμά, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας.

Σε ευχαριστώ για όλα!!! Αναπαύσου εν ειρήνη δίπλα στον Κύριο και αγκάλιασε τον πατέρα για μας. Θα σε αγαπώ για πάντα! Ζητάω από τον Ουράνιο Πατέρα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω αυτή τη δύσκολη στιγμή με την οικογένειά μου», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Ρομάριο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Romário (@romariofaria)

Θυμίζουμε ότι ο Ρομάριο ολοκλήρωσε την σπουδαία καριέρα του έχοντας σημειώσει πάνω από 700 γκολ και όντας ένας από τους ελάχιστους παίκτες με τουλάχιστον 100 γκολ για τρεις διαφορετικούς συλλόγους. Έγινε παγκοσμίως γνωστός με όσα πέτυχε με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Αϊντχόφεν. Με την εθνική Βραζιλίας κατέκτησε το Μουντιάλ του 1994.

To άρθρο Πέθανε η μητέρα του Ρομάριο – Η συγκινητική ανάρτηση του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button