Αθλητισμός

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δέχθηκε επίθεση στο σχολείο του γιου του από οπαδούς της Λάτσιο

Απίστευτη είδηση από την Ιταλία, με τον επιθετικό της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε να δέχεται επίθεση από τους οπαδούς της ίδιας της ομάδας του, έξω από το σχολείο του γιου του στη Ρώμη.

Η Λάτσιο αποκλείστηκε στο Champions League και ο Ιμόμπιλε κατηγορείται ότι υποκίνησε την παραίτηση του προπονητή, Μαουρίτσιο Σάρι, γεγονός που φαίνεται ότι έχει κάνει έξαλλους τους οπαδούς της ομάδας του. Κάποιοι από αυτούς του επιτέθηκαν έτσι φραστικά, αλλά και με σπρωξίματα, ενώ είχε δίπλα του τη γυναίκα του, πηγαίνοντας το γιο τους στο σχολείο.

Ο Ιταλός επιθετικός κατέθεσε έτσι και μήνυση κατά αγνώστων, αλλά και κατά του ιταλικού Τύπου. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του «όλα αυτά, δυστυχώς, ακολουθούν την υποκίνηση μίσους που ενθαρρύνει μέρος του Τύπου και οι δημοσιογράφοι μέσω των κοινωνικών τους δικτύων που διαδίδουν κίνητρα μίσους κατά του Ιμόμπιλε, αναφέροντας γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι δηλώσεις είναι σοβαρά συκοφαντικές και ως εκ τούτου επιβλαβείς για την εικόνα του, επαγγελματική και προσωπική, και θα τεθούν υπόψη του αρμόδιου δικαστή».

To άρθρο Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δέχθηκε επίθεση στο σχολείο του γιου του από οπαδούς της Λάτσιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button