Πολιτικά

Σύσκεψη Χρυσοχοΐδη με αγρότες στη Θεσσαλονίκη για την κάθοδό τους στην Αθήνα

Στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για να συναντηθεί με εκπροσώπους των αγροτών που παίρνουν μέρος στα μπλόκα. Στο επίκεντρο, η κάθοδος των παραγωγών στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής (16.02.2024), ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα συσκεφθεί με αγρότες στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Σκοπός της συνάντησης των παραγωγών με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη είναι ο σχεδιασμός του μεγάλου αγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, και ο τρόπος που θα γίνει η κάθοδός τους στην Αθήνα.

Στη σύσκεψη, εκτός από τους εκπροσώπους των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας.

Όπως σημειώνει το makthes.gr, αναμένεται να συμφωνηθεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο με τις ώρες και τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγρότες από όλα τα μπλόκα για να κατέβουν στην Αθήνα την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου.

Την ίδια ώρα, σε ισχύ τέθηκαν οι αποφάσεις που λήφθηκαν την Πέμπτη (15.02.2024) στη σύσκεψη της Νίκαιας Λάρισας, με τους αγρότες να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

To άρθρο Σύσκεψη Χρυσοχοΐδη με αγρότες στη Θεσσαλονίκη για την κάθοδό τους στην Αθήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button