Αθλητισμός

Μαρούσι 88-85: Δύσκολη νίκη για την Ένωση στην πρεμιέρα των play out

Η ΑΕΚ έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στο Μαρούσι, αλλά με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα, κατάφερε να φθάσει τη νίκη με 88-85, κάνοντας πρεμιέρα με το… δεξί στα play out της Basket League.

Με κακό ξεκίνημα στο ματς, η ΑΕΚ επέτρεψε στο Μαρούσι να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο και χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στη συνέχεια, για να πάει οριακά προηγούμενη στο ημίχρονο και να φθάσει στο +6 του τρίτου δεκαλέπτου. Οι Αμαρουσιώτες αντέδρασαν όμως στην τελευταία περίοδο και πήραν ακόμη και προβάδισμα, λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Δύο συνεχόμενα καλάθια του κορυφαίου του αγώνα, Κουζμίνσκας όμως, ήταν αρκετά για να γείρουν την… πλάστιγγα υπέρ της Ένωσης και να της χαρίσουν έστω και μία δύσκολη πρώτη νίκη στα play out της Basket League. 

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 41-39, 66-60, 88-85

Τα στατιστικά των παικτών

ΑΕΚ (Ζούρος): Χολ 2, Ραντλ 16 (4/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας 21 (2/5 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), ΜακΡέι 15 (2/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Καράμπελας 10 (5 ασίστ), Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου 7 (3 ριμπάουντ), Αγραβάνης 13 (9 ριμπάουντ), Κουζέλογλου 4

Μαρούσι (Βετούλας): Χιλ 10 (4 ριμπάουντ), Τζούστον 12 (10 ριμπάουντ), Ραντούλιτσα 9 (2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Νικολαΐδης 9 (7 ασίστ), Γιαννόπουλος 15 (4/7 τρίποντα), Κόζι 12 (2/2 τρίποντα), Στασινός, Μπόγρης, Μπρίσκοου 13 (5/12 δίποντα), Φιλιππάκος, Ιορδάνου, Γούνταρντ 5

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button