Ελλάδα

Ιωάννινα: Αστυνομική καταδίωξη με τέσσερις συλλήψεις – Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητας χασίς

Μπλόκο στη διακίνηση σημαντικής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 81,5 κιλών, έβαλαν οι αστυνομικοί μετά από κινηματογραφική αστυνομική καταδίωξη για περίπου 100 χιλιόμετρα το πρωί, στους Νομούς Ιωαννίνων και Γρεβενών, με τη σύλληψη τεσσάρων νεαρών από την Θεσσαλονίκη.

Σήμερα νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντόπισαν κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα στο χωριό Βούρμπιανη της Κόνιτσας, να κινούνται 2 ύποπτα αυτοκίνητα. Στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν για έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη μέσα σε δύσκολους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα οχήματα και πέρασαν από τον Νομό Ιωαννίνων στα ορεινά των Γρεβενών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, αφού εξασφαλίστηκαν οι κατάλληλες συνθήκες, κατάφεραν να τα ακινητοποιήσουν τα 2 αυτοκίνητα και να συλλάβουν τους κατηγορούμενους στην Καληράχη Γρεβενών, παρά τη σθεναρή αντίσταση που πρόβαλαν στην προσπάθεια τους να διαφύγουν . Κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 77 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 81 κιλών και 516 γραμμαρίων, στο ένα αυτοκίνητο, ενώ το δεύτερο είχε ρόλο προπομπού.

Οι 4 νεαροί που συνελήφθησαν, όλοι ηλικίας 21 ,22 και 23 ετών, κατηγορούνται κατά περίπτωση , για τα αδικήματα της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, επικίνδυνης οδήγησης, απείθειας και βίας κατά υπαλλήλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button