Αθλητισμός

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0: Οριακή ήττα με τον Κοτάρσκι να κρατάει «ζωντανή» την πρόκριση στο Conference League

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Conference League και χρειάζεται νέα ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας, για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Παρά την κακή εμφάνιση στο Βέλγιο, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με οριακό σκορ, χάρη και στην απόκρουση πέναλτι του Κοτάρσκι στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον έχει την ευκαιρία να ανατρέψει τα δεδομένα μπροστά στους οπαδούς του και να πάρει την πρόκριση όπως κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπει δυνατά στο ματς και είχε μία άστοχη κεφαλιά του Σαμάτα από στημένη μπάλα μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, αλλά ήταν η Κλαμπ Μπριζ αυτή που βρήκε το γρήγορο γκολ.

Στο 7′ ο Βέτλεσεν τελείωσε ιδανικά μία επιθετική ανάπτυξη των Βέλγων στο τρανζίσιον και έκανε το 1-0, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, αλλά ήτα ευάλωτος στους ανοικτούς χώρους και δεν κατάφερε να “πιέσει” την Κλαμπ Μπριζ για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι ήταν μάλιστα πιο “απειλητικοί”, χωρίς όμως καλή ευκαιρία για γκολ, αφού ένα δοκάρι του Τιάγκο στο 37′ ήταν ως μη γενόμενο για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Το σκορ δεν άλλαξε έτσι στο πρώτο ημίχρονο, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν αντίδραση στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Λουτσέσκου δυσκολεύτηκε όμως ξανά να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ και είναι χαρακτηριστικό, ότι δεν είχε ούτε μία τελική στην εστία των Βέλγων.

Η Κλαμπ Μπριζ αντίθετα, είχε δύο καλές στιγμές με τον Γιούγκτλα και κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζίμπερτ από τον Κοτάρσκι. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ διόρθωσε όμως το λάθος του, αφού απέκρουσε την εκτέλεση του Τιάγκο με τα πόδια και διατήρησε την ομάδα του μέσα στο ματς.

Το παιχνίδι “έσβησε” όμως στη συνέχεια και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών, αλλά να έχει την ευκαιρία για την ανατροπή και την πρόκριση επί της Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα. Όπως και με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, από την οποία είχε χάσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν μία νίκη με μεγάλο σκορ, για να βρεθούν στα ημιτελικά του Conference League.

Οι συνθέσεις στο Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

Κλαμπ Μπριζ (Νίκι Χάγεν): Γιάκερς, Σπίλερς (56’ λ.τρ. Ορντόνιες), Μέχελε, Ντε Κάιπερ, Σάμπε, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Φέτλεσεν (74’ Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Γιουτγκλά (73’ Νούσαν).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (80’ Ότο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73’ Σβάμπ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (73’ Τόμας).

 

To άρθρο Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0: Οριακή ήττα με τον Κοτάρσκι να κρατάει «ζωντανή» την πρόκριση στο Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button