Αθλητισμός

Μπαρτζώκας για το Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: «Ο Παπανικολάου έδειξε γιατί είναι αρχηγός, αγαπώ τον Γουόκαπ»

O Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός θέλησε να πλέξει το εγκόμιο του Κώστα Παπανικολάου για τον οποίο ανέφερε ότι αποτελεί ένα πραγματικό αρχηγό, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Τόμας Γουόκαπ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν αρκετά χαρούμενος μετά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Ζαλγκίρις με σκορ 95-76, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει ξεχωριστή αναφορά σε δυο παίκτες της ομάδας του.

Ο λόγος για τον Κώστα Παπανικολάου ο οποίος αγωνίστηκε με ένεση, με τον 58χρονο τεχνικό να αναφέρει πως αυτή του η κίνηση δείχνει γιατί αποτελεί αρχηγό της ομάδας.

Παράλληλα ο Μπαρτζώκας δεν δίστασε να δείξει και την αγάπη του για τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τον Ολυμπιακό, αποτελώντας ένα από τους καταλυτικούς παράγοντες για την ευρεία νίκη των «ερυθρόλευκων».

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Καταφέραμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Πήραν 7 στο σύνολο δεύτερες ευκαιρίες, μέχρι να καταφέρουμε να το καλύψουμε αυτό.

Η άμυνά μας ήταν σκληρή για 40 λεπτά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό.

Καταφέραμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Πήραν 7 στο σύνολο δεύτερες ευκαιρίες, μέχρι να καταφέρουμε να το καλύψουμε αυτό.

Η άμυνά μας ήταν σκληρή για 40 λεπτά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό», ανέφερε αρχικά στο flash interview.

To άρθρο Μπαρτζώκας για το Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: «Ο Παπανικολάου έδειξε γιατί είναι αρχηγός, αγαπώ τον Γουόκαπ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε εδώ!

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button