Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, δέχθηκα «πόλεμο», τους πείραζε που ξεχώριζα – Άμεση Ενημέρωση

Η αγαπημένη ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στο «MEGA Καλημέρα» για την απώλεια της κόρης της, τον επαγγελματικό «πόλεμο» που δέχτηκε και τον Γιώργο Λιάνη.

«Συνέχιζα να παίζω γιατί αν σταματούσα, μπορεί να μην επέστρεφα. Το θέατρο είναι η σανίδα σωτηρίας μου.

Πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί. Οφείλω στην κόρη μου, να είμαι όπως πρέπει. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι», ανέφερε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Οι ανεργίες που έχω περάσει στη δουλειά είναι πάρα πολλές. Καθόμουν σπίτι και περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, δέχθηκα «πόλεμο».

Τους πείραζε που ξεχώριζα στις ταινίες. Δεν έχω φίλιες με άτομα του χώρου. Θαυμάζω αυτούς που έχουν έναν φίλο από την παιδική τους ηλικία», συμπλήρωσε η Αιμιλία Υψηλάντη, αναφερόμενη στην επαγγελματική της πορεία.

Ποιά είναι η γνώμη της για την αναγνωρισιμότητα; «Η ομορφιά δημιουργεί προβλήματα, όπως τη ζήλια. Δεν με άφησε ποτέ κανένας άνδρας, εγώ τους άφησα. Η δημόσια έκθεση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη», υπογράμμισε η Αιμιλία Υψηλάντη.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αιμιλία Υψηλάντη: «Δέχθηκα επαγγελματικό πόλεμο – Τους πείραζε που ξεχώριζα στις ταινίες»”,”description”:”Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στο «MEGA Καλημέρα» για την απώλεια της κόρης της, τον επαγγελματικό «πόλεμο» που δέχτηκε και τον Γιώργο Λιάνη.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wNS8wOS8wNy8xMl80N182NDU5ZjI2ZjdjMDJjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT9M10S”,”uploadDate”:”2023-05-09T07:16:41.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cshjxued33k9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Αιμιλία Υψηλάντη: Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, δέχθηκα «πόλεμο», τους πείραζε που ξεχώριζα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link