Όλοι έχουν ζήσει μια παράλληλη αγάπη στη ζωή τους – Άμεση Ενημέρωση

Η Ανδρομάχη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το τραγούδι «Παράλληλη αγάπη» αλλά και για το σάλο που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, καθώς και για την προσωπική της ζωή.

Η Ανδρομάχη, πριν από λίγο καιρό, τραγούδησε την επιτυχία της Άντζης Σαμίου «Παράλληλη αγάπη» και αναφέρθηκε στον σάλο που δημιουργήθηκε καθώς ήταν να επανακυκλοφορήσει από την Χριστίνα Σάλτη.

«Όλοι έχουν ζήσει μια παράλληλη αγάπη στη ζωή τους», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Η κόντρα μου με την Χριστίνα Σάλτη μου έχει αφήσει μια πίκρα. ‘Όλο αυτό που έγινε με το τραγούδι ήταν μια αχρείαστη βαβούρα», πρόσθεσε.

Η Ανδρομάχη είπε πως θέλει σαν τρελή να κάνει οικογένεια αλλά δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο ενώ αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση γάμου από θαυμαστή της.

«Ένας θαυμαστής μου ήθελε να μου περάσει δαχτυλίδι στο χέρι όταν τραγουδούσα».

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πες της» μόλις κυκλοφόρησε.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ανδρομάχη: «Ένας θαυμαστής μου ήθελε να μου περάσει δαχτυλίδι στο χέρι όταν τραγουδούσα»”,”description”:”Σε ποια πρόσωπα απευθύνεται το quiz; – Θαμώνας σε νυχτερινό κέντρο έβγαλε δαχτυλίδι σε γνωστή τραγουδίστρια”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wNS8wNC8wNy80Nl8xNl82NDUzNjJjOGE4NmVlLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M36S”,”uploadDate”:”2023-05-04T07:48:23.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-csdbmjplsiu9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Ανδρομάχη: Όλοι έχουν ζήσει μια παράλληλη αγάπη στη ζωή τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link