Χώρισαν Ντέμης Νικολαϊδης και Φανή Σπυριδάκη

Above Article Content Ad

Δρόμους χωριστούς αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Φανή Σπυριδάκη. Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος του χωρισμού τους.

Η αποκάλυψη ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Φανή Σπυριδάκη δεν είναι πια μαζί έγινε το πρωί της Τρίτης (20.12.2022) στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους πριν από περίπου 10 με 15 ημέρες, διατηρώντας όμως μέχρι και σήμερα κάποια επικοινωνία.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του Ντέμη Νικολαΐδη με τη Φανή Σπυριδάκη ήταν στα γενέθλια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ντέμης Νικολαΐδης και Φανή Σπυριδάκη ήταν μαζί μερικούς μήνες. Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Μάιο, όταν ο φωτογραφικός φακός τους είχε «συλλάβει» σε ταβέρνα στο Πέραμα.

<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script>
<glomex-player
  data-integration-id="eexbs14jwkobpkx"
  data-playlist-id="v-cp6kgxh142p5">
</glomex-player>
<script type="application/ld+json">
{"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Χώρισε ο Ντέμης Νικολαΐδης","description":"Αποκλειστικές πληροφορίες στο Πρωινό. ","thumbnailUrl":"https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMi8xMi8yMC8xMC8yMF8yNV82M2ExOGM2OTQ0MjhmLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT1M28S","uploadDate":"2022-12-20T10:21:55.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cp6kgxh142p5","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/logo_v@2x.png","width":136,"height":146}}}
</script>

Η Φανή Σπυριδάκη είναι συνιδιοκτήτρια πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στην κατοχή της ακόμα ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στη Σορβόνη, καθώς και υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθηνών, ενώ, έχει κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του Mega, Singles.

Το 2018 είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του MasterChef.

Article inline ad #5

To άρθρο Χώρισαν Ντέμης Νικολαϊδης και Φανή Σπυριδάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content AdSource link