Χρύσα Παπά: «Στη πρώτη μου ερωτική σκηνή με τον Νίκο Γαλανό σπαρταρούσα σαν το ψάρι»

Η Χρύσα Παπά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη 21/12 και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία «Μυστικά της Εδέμ» μέσα από την οποία και την γνωρίσαμε, καθώς και την πρώτη της ερωτική σκηνή που είχε γυρίσει με τον Νίκο Γαλανό.

Ειδικότερα, η Χρύσα Παππά δήλωσε: «Η πρώτη μου τηλεοπτική σκηνή ήταν ερωτική! Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερή γιατί ήμουν με τον Νίκο Γαλανό, ο οποίος με σεβάστηκε και με βοήθησε πάρα πολύ. Τώρα που είμαστε στη “Γη της ελιάς” μου είπε ότι σπαρταρούσα σαν το ψάρι. Έτρεμα. Δεν ήξερα ούτε πως γίνεται, ούτε ποιος είναι αυτός που έχω απέναντι μου, πέρα από το ότι ήταν ο Νίκος Γαλανός, ούτε πως έπρεπε να το κάνω».

«Έπρεπε να τον φιλήσω, έπρεπε να κάνουμε το μετά την σεξουαλική επαφή. Δεν ήμουν πολύ μικρή, 27 – 28 χρονών, αλλά δεν ήξερα τι σημαίνει κάμερα, δεν είχα ιδέα από αυτά. Ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν στα Μυστικά της Εδέμ. Πιο πριν είχα κάνει κάποια guest και νομίζω πως το casting για τη σειρά έγινε εδώ που είμαστε τώρα, σε αυτό το στούνιο», δήλωσε στο τέλος η Χρύσα Παπά.Source link