Χειρουργείο για τον Θοδωρή Φέρρη – Αναβάλλεται η πρεμιέρα του σε νυχτερινό κέντρο

Ο Θοδωρής Φέρρης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη πρεμιέρα του που ήταν για την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Θοδωρής Φέρρης, αφού αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ανακοίνωση του μαγαζιού που πρόκειται να εμφανίζεται.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη πρεμιέρα για την Παρασκευή 12/5 αναβάλλεται λόγω μίας επέμβασης και αποκατάστασης του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, πάνω από όλα προέχει η υγεία! Πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία της πρεμιέρας μας!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Η δημοσίευση του Θοδωρή Φέρρη:

Πριν λίγο καιρό ο Θοδωρής Φέρρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου εξομολογήθηκε γιατί νιώθει «άβολα» με τα συναισθήματα χαράς που βιώνει.

Ο Θοδωρής Φέρρης είχε πει πως «υπάρχει μια θλίψη γενικώς αυτή την εποχή στον αέρα. Εγώ είμαι από αυτούς που έχω μάθει να ζω στη θλίψη και τα τελευταία χρόνια, όλως περιέργως, νιώθω και λίγο άβολα που είμαι τόσο χαρούμενος. Δηλαδή νιώθω λίγο περίεργα γιατί έχω μάθει να είμαι στεναχωρημένος και δεν θέλω τώρα να ανοίξω μεγάλη συζήτηση».

«Δύσκολα πέρασα από το ίδιο μου το μυαλό και μόνο. Δεν υπάρχει κανένας που να μπορώ να κατηγορήσω, προς Θεού. Μόνο ο εαυτός μου» συνέχισε.

«Ήμουν παντελώς ανέτοιμος να υποδεχθώ οτιδήποτε θετικό και όμορφο στη ζωή μου. Ακόμα και μια ωραία σχέση με μια κοπέλα δεν μπορούσα να υποδεχθώ κάτι τέτοιο. Ήμουν σε μια κατάσταση ανώριμη, αυτοκαταστροφική. Τους φόβους μου, Γρηγόρη μου, τους νιώθω κάθε μέρα να μου χτυπάνε την πόρτα. Κάθε μέρα. Ζω με αυτούς ακόμα. Είναι φίλοι μου, τους κοιτάζω από μακριά, κοιταζόμαστε, μιλάμε, όλα καλά αλλά τους κρατώ σε απόσταση» είχε συμπληρώσει, επίσης, ο Θοδωρής Φέρρης στo late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.Source link