Χαμός στο διαδίκτυο με τις γυμνές αναρτήσεις της, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας – Άμεση Ενημέρωση

H Emily Ratajkowski επέστρεψε στις γυμνές αναρτήσεις, αυτή τη φορά με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Το μοντέλο θυμήθηκε την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί του πρώην πλέον συζύγου της, Sebastian Bear-McClard και ανήρτησε γυμνά στιγμιότυπα με την ίδια σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μέσα από το Instagram της, η Emily Ratajkowski ανήρτησε 2 φωτογραφίες της, λίγο πριν γεννήσει τον γιο της, όπου στέκεται ολόγυμνη στην μπανιέρα, καλύπτοντας το στήθος της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, το μοντέλο έγραψε:

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι ακριβώς πριν αλλάξει η ταυτότητα και η ζωή μου για πάντα. Το να είσαι μαμά σημαίνει να κάνεις πολλή ησυχία, σκληρή δουλειά στην οποία συχνά κανείς δεν είναι μάρτυρας. Είμαι περήφανη για όλες εσάς τις μαμάδες – η αγάπη και η αφοσίωσή σας μπορεί να είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο».

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η Emily Ratajkowski δέχτηκε τα «πυρά» των ακολούθων της, για το γεγονός ότι ακόμη και σε μία τόσο ξεχωριστή μέρα για τις γυναίκες, εκείνη επιλέγει να αναρτά γυμνές φωτογραφίες.

«Για όνομα του Θεού, μπορείς να σταματήσεις;» , «Αυτό είναι πορνογραφία», «Συγγνώμη, δεν είναι πορνό αυτό;» έγραψαν μερικοί.Source link