Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά: Η απάντησή τους στον Κώστα Τσουρό

Above Article Content Ad

Τη δική τους απάντηση στο σημερινό σχόλιο του Κώστα Τσουρού για το σκετσάκι που είχαν χθες στην εκπομπή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, έδωσε σήμερα το δίδυμο της μεσημεριανής εκπομπής της ΕΡΤ.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τώρα που θα έρθουν τα Χριστούγεννα να σκεφτούμε πράγματα που έχουμε ξεχάσει να κάνουμε. Ας πούμε να βάλουμε στην είσοδο τι δίπλωμα μπορεί να έχεις πάρει εσύ στο παρελθόν και να το καδράρεις. Πώς μπαίνεις μέσα στο ιατρείο; Να λένε ότι τα πτυχία σου, ότι έχεις κάνει Νομική.

Τζένη Μελιτά: Να βάλω δημοσιογραφία που έχω κάνει;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Να τα βάλουμε και στις οθόνες. Βλέποντας ο άλλος μια εκπομπή να λέει είναι σπουδαγμένος ή δεν είναι;

Τζένη Μελιτά: Μπορεί από μία παράβλεψη να μην ξέρει ο άλλος, αν έχεις σπουδάσει ή όχι. Και θέλω μέσα από την εκπομπή που έχω το βήμα να πω ότι είμαι πολύ περήφανη γιατί έχω δύο πτυχία και στα νομικά και στη δημοσιογραφία. Έτσι το πετώ αυτό… Και να πω ότι είμαι πολύ περήφανη που είμαι δημοσιογράφος με τη βούλα και με πολύ μεγάλο παρελθόν.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Είμαι πολύ χαρούμενος που σε έχω δίπλα μου, είσαι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα και χαίρομαι που έχω δίπλα μου μία δημοσιογράφο που μπορεί να αντεπεξέρχεται σε δύσκολες στιγμές και δύσκολα θέματα.

Τζένη Μελιτά: Χαίρομαι που έχω εσένα δίπλα μου γιατί είσαι ένας άνθρωπος που σέβομαι για την προσωπική σου πορεία και στο λέω μέσα από την καρδιά μου. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ζούνε τη ζωή τους περήφανα γιατί εσύ μιλάς και κάνεις ακτιβισμό.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Χαίρομαι που τα λέω και βοηθάμε κόσμο που δεν μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του, να βρει το θάρρος να μιλήσει για πράγματα που θα ήθελε να πει και να ζήσει μια ζωή ελεύθερη κι όχι κρυμμένη πίσω από καθωσπρέπει και ψέματα. Είναι ωραίο να λέμε ωραία πράγματα γιατί έρχονται και γιορτές.

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content AdSource link