Φανερά ενοχλημένος με ερώτηση δημοσιογράφου – Άμεση Ενημέρωση

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος αποκάλυψε πώς υποδέχτηκε την Τζένη Μελιτά μετά την επιστροφή της από την Eurovison, ενώ έδειξε τον εκνευρισμό του σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε το πολυσυζητημένο 12αρι της Ελλάδας στην Κύπρο.

«Την αγκάλιασα και της είπα ότι έκανε πολύ καλή δουλειά» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Σας στεναχώρησαν τα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη;», ρωτήθηκε στη συνέχεια ο παρουσιαστής με τον ίδιο να απαντά: «Δεν θα το συζητήσω αυτή τη στιγμή αυτό».

Για το αν αγχώθηκε την στιγμή που έδινε το 12αρι της Ελλάδας ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε με εκνευρισμό: «Τα είπα στην εκπομπή μου σήμερα το πρωί».

Σε ερώτηση για το που θα έδινε ο ίδιος το 12αρι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε ενοχλημένος: «Το είπα σήμερα το μεσημέρι να το παρακολουθείτε έχω εκπομπή καθημερινή 1:00 με 3:00 κάθε μέρα στην ΕΡΤ στην οποία μπορώ και λέω αυτά τα οποία θέλετε να ακούσετε και με ρωτάτε, εσείς ως δημοσιογράφοι μπορείτε να το παρακολουθείτε και βλέπω το αναρτάται και κάνετε τις αναρτήσεις σας σε πολλά μέσα και τα κάνετε και αναπαραγωγή οπότε ξέρετε να κάνετε πολύ καλή δουλειά»,Source link