«Υπήρχαν συνάδελφοι που ήθελαν να φρενάρουν την καριέρα μου» – Άμεση Ενημέρωση

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του πατέρα του, τον επαγγελματικό «πόλεμο» που δέχτηκε και το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου.

«Είμαστε στο τελικό στάδιο πριν πέσουν οι υπογραφές, για να γίνει σειρά η ζωή του Στράτου Διονυσίου. Η σειρά με τη ζωή του Στράτου Διονυσίου θα είναι 12 επεισόδια. Θα μου άρεσε να ακούγεται η φωνή μου στη σειρά. Έχω παίξει ξανά ως ηθοποιός. Δεν θα μπορούσα να παίξω τον Στράτο, γιατί δεν υπήρξε ποτέ παχουλός. Όταν με φώναξε ο πατέρας μου να ανεβώ στην πιστά ήθελα να φύγω, με έφεραν σηκωτό, οι σερβιτόροι. Ήμουν αγχωμένος και μου λέει στο αυτί “κλείσε τα μάτια και τραγούδα”. Όταν γύρισα να τον κοιτάξω, ήταν δακρυσμένος και ήταν σαν να μου λέει προχώρα. Στις συνεντεύξεις ο πατέρας μου έλεγε “θα ακούσετε τον Στελάρα και θα δείτε”», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα κάνει ντέμο το “Τρένο” της Βίσση, δεν ξέρω γιατί δεν το είπα σε κάποιο δίσκο μου. Μου είχαν δώσει τα πρώτα τραγούδια του Πλουτάρχου, “Φυσάει πολύ”, “Φίλε”, αλλά δεν τα είπα. Δέχθηκα πόλεμο στη δουλειά μου ακόμα και στην ίδια μου τη δισκογραφική. Ήθελαν συνάδελφοι να μου φρενάρουν την καριέρα. Μου είπαν ότι τα τραγούδια μου, δεν παίζουν στο ραδιόφωνο, επειδή έχουν πολύ μπουζούκι».

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του, ο Στέλιος Διονυσίου δήλωσε: «Η δουλειά μου δεν επηρέασε την προσωπική μου ζωή. Θα ξαναπαντρευόμουν, δεν λέω ποτέ όχι. Με την σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά. Θα έλεγα ναι στα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, αν έχουν ταλέντο. Δεν αξίζει όμως να χαλάς το στομάχι σου, για 2 μέρες δουλειά, για να πάρεις ένα μεροκάματο».Source link