Υπήρχαν στιγμές που κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα «πώς θα τελειώσει αυτό;» – Άμεση Ενημέρωση

Για τη δύσκολη τριετία που πέρασε, για την ανάγκη της να ζητήσει βοήθεια από ειδικό αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε χθες (01.05.2023) η Νικολέττα Καρρά στο 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Νικολέττα Καρρά, σε μια προσωπική εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν έκρυψε ότι τα τελευταία τρία χρόνια, λόγω του κορονοϊού αλλά και του διαζυγίου της, πέρασε δύσκολα και γι’ αυτό ζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό.

«Ήταν κι ο κορονοϊός που ήταν δύσκολος για όλους μας. Το άλλο ήταν ότι με πέτυχε μετά από τον χωρισμό από τον γάμο μου. Το τρίτο ήταν το επαγγελματικό που είχε σταματήσει λόγω των συνθηκών και του κορονοϊού, οπότε ήταν όλα λίγο μαζί. Ήταν μια δύσκολη τριετία, ζόρικη.

Είχα ξεκινήσει λίγο πιο πριν να πηγαίνω σε ειδικό έτσι κι αλλιώς. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη ψυχολογική βοήθεια από επαγγελματία. Υπήρχαν στιγμές που κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα “πώς θα τελειώσει αυτό;”.

Γενικά η ζωή μου είναι πάνω – κάτω. Εύχομαι από εδώ και πέρα να είναι πιο ομαλά τα πράγματα. Έχω περάσει πολύ όμορφα αλλά και πολύ δύσκολα», τόνισε η Νικολέττα Καρρά.

 

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά της. «Δεν έκανα καθόλου δημόσιες σχέσεις, είναι ένα θέμα αυτό όταν την κάνεις αυτήν τη δουλειά. Η δουλειά μου και όλες οι δουλειές γύρω από τη showbiz έχουν να κάνουν πολύ με τις δημόσιες σχέσεις, δεν ήμουν ποτέ καλή σε αυτό.

Έχω αυτό το θέμα, στην προσωπική μου ζωή θέλω να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που συμπαθώ και με συμπαθούν και όχι επειδή πρέπει. Με δυσκολεύει να βρίσκομαι με ανθρώπους που δεν νιώθω ότι δεν επικοινωνούμε όπως πρέπει, που δεν με συμπαθούν».

 

Για το γεγονός πως δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, είπε: «Έχω φοβηθεί λίγο. Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτήν τη δουλειά ήμουν χαλαρή, αισθανόμουν ότι λέω σωστά τις λέξεις, είχα αυτοπεποίθηση με τον λόγο, δεν είχα ανασφάλεια να κάνω live συνεντεύξεις. Στην πορεία έγινε όλο αυτό με τα social και τα sites που βάζουν έναν τίτλο, ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι και αυτός ο τίτλος δεν είναι αντιπροσωπευτικός αυτού που έχεις πει, μετά γίνεται ένας χαμός.

Με ενοχλεί, είναι σαν να βγαίνει μία εικόνα διαφορετική. Βέβαια μου έχουν προσάψει πράγματα, είχε να κάνει με το #Metoo, έγραψαν ονόματα χωρίς να έχω αναφέρει εγώ ονόματα. Με έπαιρναν τηλέφωνο μετά και με ρωτούσαν τι είναι αυτό που είπα. Βρίσκεσαι σε μία θέση να απολογηθείς για κάτι που δεν έχεις πει, είναι τρελό».

To άρθρο Νικολέττα Καρρά: Υπήρχαν στιγμές που κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα «πώς θα τελειώσει αυτό;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link