Τ7: Η πιο διαχρονική συλλογή της PUMA, που ταξίδεψε έως τη NYFW!

Κάνοντας μία αναδρομή στην πορεία της PUMA, δεν θα βρει κανείς καμία άλλη συλλογή τόσο κλασική και διαχρονική όπως την T7, η οποία και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Αυτή τη φορά, η T7  είναι η πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μίας παραλλαγής αυτής της εμβληματικής συλλογής, η οποία έρχεται με εντελώς διαφορετικό αέρα. Έχει πλέον μεταμορφωθεί έχοντας νέα κοψίματα, υλικά και φυσικά…εντελώς διαφορετική ενέργεια.

Ο Rudolf Dassler, ιδρυτής της PUMA, σχεδίασε για πρώτη φορά αθλητική φόρμα PUMA το 1967. Η Τ7 , όπως και ονομάστηκε στη συνέχεια, πήρε από τότε την πρώτη της μορφή, ενσωματώνοντας σε κάθε σχέδιό της την ενιαία πλαϊνή γραμμή “from head to toe”.

Η πρώτη ομάδα που εξοπλίστηκε με τις νέες  φόρμες της PUMA, ήταν η γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα Borussia Mönchengladbach. Λόγω της άνεσης και του στυλ του, η T7 υιοθετήθηκε αργότερα στον κόσμο του hip-hop και του b-boying. Από τότε, η T7 έχει συνεχίσει να διαμορφώνει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ως ένα είδος ένδυσης που είναι απολύτως συνώνυμο με την PUMA.

Η νέα εκδοχή της T7, έχοντας ως έμπνευση την κλασική version, προσθέτει αυτή τη φορά στο πορτφόλιό της blazer, high-waist shorts, δερμάτινη φόρμα και oversized bomber jacket!

Συμπληρωματικά αυτής της συλλογής, έρχεται και μία πιο glam version η οποία, έχει πολύ Luxe στοιχεία, αλλά και χρυσές και αρκετά shiny λεπτομέρειες, τόσο για πρωινές, όσο και για βραδινές εμφανίσεις.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να αναφερθεί, ότι η συγκεκριμένη συλλογή, συνδυαστικά με ορισμένες πιο extravagance συλλογές, φορέθηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που παρουσιάστηκε από την PUMA, τον Οκτώβριο.

Η συλλογή T7 της PUMA, είναι διαθέσιμη στα PUMA STORES αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Article inline ad #5

 

PUMA STORES:

Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα

Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα

Attica City Link, Πανεπιστημίου 9

 

Και για Online παραγγελίες βρείτε την συλλογή εδώSource link