Τσιάρας από Ηράκλειο: «Σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για το Δικαστικό Μέγαρο» (βίντεο) – ΗράκλειοΠαρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκαν το πρωί τα εγκαίνια του νέου κτιρίου Διοικητικού Πρωτοδικείου σε μισθωμένο κτίριο επί της Λεωφόρου Κνωσού

Λύση στο «αγκάθι» του ακινήτου όπου θα ανεγερθεί το νέο δικαστικό μέγαρο Χανίων ώστε να ξεμπλοκάρει και το δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου αναζητά το υπουργείο, με τον Κώστα Τσιάρα να διαβεβαιώνει από το Ηράκλειο, ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει θετικές εξελίξεις , εκφράζοντας τη πεποίθηση του ότι έργα θα μπουν σε τροχιά υλοποίησης. Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Νίκος Λογοθέτης, ο οποίος επανέλαβε ότι λύση αποτελεί ο διαχωρισμός του έργου του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου με αυτό του νέο δικαστικό μέγαρο Χανίων, σε αντίθετη περίπτωση διαβλέπει νέες καθυστερήσεις. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Δημάρχου Ηρακλείου. 

Παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκαν το πρωί τα εγκαίνια του νέου κτιρίου Διοικητικού Πρωτοδικείου σε μισθωμένο κτίριο επί της Λεωφόρου Κνωσού. 

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, ανώτατων και ανώτερων δικαστών, δικηγόρων και εκπροσώπων της Πολιτείας. 

Στα τεράστια προβλήματα της έλλειψης προσωπικού, τα οποία είναι εντονότερα στο Νομό Λασιθίου, αναφέρθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Δικαστικών υπαλλήλων Ελλάδας Μ. Μαυρογιάννης. 

 


[ad_2]
Source link