Το πρώτο του μήνυμα μετά τη στέψη – Άμεση Ενημέρωση

Το πρώτο μήνυμα του μετά τη στέψη του έγραψε ο Βασιλιάς Κάρολος το απόγευμα της Δευτέρας 8/05 στο Instagram.

Συγκεκριμένα στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία του Καρόλου και της Camilla από την ημέρα της στέψης και στη λεζάντα ο Βασιλιάς ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς.

Το πρώτο μήνυμα μετά την στέψη του

«Καθώς το Σαββατοκύριακο της Στέψης πλησιάζει στο τέλος του, η σύζυγός μου και εγώ θέλαμε απλώς να μοιραστούμε τις πιο ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους που βοήθησαν να γίνει αυτή η τόσο ιδιαίτερη περίσταση.

Αποδίδουμε ιδιαίτερο φόρο τιμής στους αμέτρητους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τον χρόνο και την αφοσίωσή τους για να διασφαλίσουν ότι οι εορτασμοί στο Λονδίνο, στο Windsor και πιο μακριά ήταν όσο το δυνατόν πιο χαρούμενοι, ασφαλείς και απολαυστικοί.

Σε όσους συμμετείχαν στους εορτασμούς – είτε από το σπίτι, είτε σε πάρτι και γεύματα στους δρόμους, είτε εθελοντικά σε κοινότητες – σας ευχαριστούμε όλους.

Το να ξέρουμε ότι έχουμε την υποστήριξή και την ενθάρρυνσή σας και το να είμαστε μάρτυρες της καλοσύνης σας που εκφράζεται με τόσους διαφορετικούς τρόπους, ήταν το μεγαλύτερο δυνατό δώρο στη στέψη, καθώς τώρα αφιερώνουμε ξανά τη ζωή μας στην υπηρεσία του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου, των Βασιλείων και της Κοινοπολιτείας.

Κάρολος».

Δείτε το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου μετά τη στέψη του:

Source link