Το οργισμένο μήνυμα της Kate Middleton στην Meghan Markle που την έκανε να κλάψει – Galaksias.gr

Ο πρίγκιπας Harry δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο στη νέα του αυτοβιογραφία «Ρεζέρβα» γράφοντας τη δική του αλήθεια για όσα έχουν απασχολήσει τα media αναφορικά με τη βασιλική οικογένεια.

Ο δούκας του Sussex αναφέρθηκε ακόμα και για την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Meghan Markle και την Kate Middleton κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου του Harry και της Meghan.

Η δούκισσα του Sussex είχε αναφέρει στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας την είχε κάνει να βάλει τα κλάματα εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχαν για το φόρεμα της Charlotte.

Ο Harry ξεκαθάρισε την κατάσταση αποκαλύπτοντας το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες.

Την αρχή είχε κάνει η Middleton, η οποία έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα στην μέλλουσα νύφη για να παραπονεθεί για το φόρεμα παρανύφου που θα φορούσε η κόρη της.

«Το φόρεμα της Charlotte είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ και πολύ φαρδύ. Έκλαιγε όταν το δοκίμασε στο σπίτι», είχε γράψει η Kate με την Meghan να μην απαντάει άμεσα, αφού τότε ήταν απασχολημένη με το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει εξαιτίας του πατέρα της, Thomas, που δεν θα πήγαινε στον γάμο.

«Η Meghan δεν απάντησε στην Kate αμέσως. Ναι είχε πολλά μηνύματα για τον γάμο, αλλά κυρίως ασχολούταν με το χάος γύρω από τον πατέρα της. Οπότε το επόμενο πρωί έστειλε μήνυμα στην Kate ότι ο μόδιστρος θα την περίμενε για να κάνουν αλλαγές», γράφει ο Harry.

«Σου είπα ότι περιμένει από τις 8 το πρωί. Εδώ, στο Kensington. Μπορείς να πας την Charlotte να το μεταποιήσουν, όπως κάνουν και οι άλλες μαμάδες;», της είχε γράψει.

Ο Harry τόνισε ότι η απάντηση αυτή δεν ήταν αρκετή για την Middleton που απλά της απάντησε ότι το φόρεμα πρέπει να φτιαχτεί από την αρχή. Τότε, η Meghan την ρώτησε εάν γνώριζε όλα όσα συνέβαιναν εξαιτίας του πατέρα της για να πάρει την απάντηση ότι «γνωρίζει, αλλά ο γάμος πλησιάζει και πρέπει να φτιαχτεί το φόρεμα».

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα, η Middleton είχε πρόβλημα με τον τρόπο με τον οποίο η Meghan διοργάνωνε τον γάμο ενώ, όπως πρόσθεσε, η συμπεριφορά απέναντί της είχε κάνει την σύζυγό του να βάλει τα κλάματα.

Ο Harry εξήγησε ότι η Middleton δεν ήθελε να στεναχωρήσει την Meghan και πως το επόμενο πρωί πήγε στο σπίτι τους με λουλούδια για να απολογηθεί. Φυσικά, όμως, η ιστορία αργότερα μαθεύτηκε από τα media κάνοντας γνωστή, και διογκώνοντας, την κόντρα ανάμεσα στις δύο royals.Source link