Το μαρτύριο της σταγόνας στην περιοχή Αγίου Ιωάννη – Τρία χρόνια η λύση είναι «σε εξέλιξη» (vid) – Ειδήσεις

Παραμένει το πρόβλημα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη – Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι καθώς δεν δίνεται λύση στο πρόβλημά τους

Μετά από τρία χρόνια το πρόβλημα της υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου εξακολουθεί να υφίσταται παρά τις διαβεβαιώσεις τον Μάιο του 2020, του προέδρου της ΔΕΥΑΗ, Γιώργου Βουρεξάκη ότι είναι «προσωρινό και η λύση είναι σε εξέλιξη», μέχρι και σήμερα, ωστόσο σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, η οποία επικοινώνησε με το neakriti.gr, δεν έχει επιλυθεί.

Κάτοικος της περιοχής που επικοινώνησε με το neakriti.gr αναφέρει τα εξής:

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την ΔΕΥΑ Ηρακλείου, αλλά για τον Δήμο Ηρακλείου είμαι ο αριθμός 1 σε τηλεφωνική αναμονή. Σε τηλεφωνική επικοινωνία άλλων κατοίκων της περιοχής, τις προηγούμενες ημέρες, για τη πολυήμερη και συνεχόμενη διακοπή του νερού, η υπάλληλος του Δήμου διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει βλάβη και ότι το πρόβλημα υφίσταται λόγω αυξημένης ζήτησης και κάποια στιγμή θα φθάσει και στην περιοχή μας.

Σας παραθέτω ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων σας, του 2020, όπου κάτοικοι αγανακτισμένοι ζητούν λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει για πολλά χρόνια την περιοχή του Αγίου Ιωάννη και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ είχε επικαλεστεί ότι το πρόβλημα της ανυδρίας της περιοχής «είναι προσωρινό και η λύση είναι σε εξέλιξη».

Σήμερα 5/8/2023 τρία χρόνια μετά, το πρόβλημα όχι μόνο δεν έχει επιλυθεί, αλλά έχει γιγαντωθεί (περισσότερες μέρες με παντελή διακοπή του νερού). Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και ειδικά στην οδό Ερμή και Αφροδίτης, το νερό είναι ανύπαρκτο για 7η συνεχόμενη μέρα. Είμαι περίεργη ως δημότης που είμαι συνεπής στα δημοτικά τέλη που μου επιβάλει ο Δήμος κάθε μήνα τι δικαιολογία θα επικαλεστεί αυτή τη φορά αν ερωτηθεί από την πλευρά σας».Source link