«Τον πέτυχα να κάνει τρίο και τον βοήθησα να φτάσει στο… τέλος» – Galaksias.gr

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της Pamela Anderson για την ερωτική της ζωή, στην οποία συναντά κανείς μεγάλες διασημότητες από τον χώρο του θεάματος.

Λίγο μετά την αποκάλυψη για τον Stallone και όλα όσα της έταζε για να γίνει το κορίτσι του, ένας ακόμη Χολιγουντιανός σταρ φαίνεται πως την έβλεπε ερωτικά.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, η Pamela Anderson αποκάλυψε ότι, την περίοδο που βρισκόταν στη βίλα του ιδιοκτήτη του Playboy, Hugh Hefner, είχε δει κατά λάθος τον Jack Nicholson, ενώ έκανε τρίο!

«Τον είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο» ανέφερε αρχικά στην περιγραφή της, για να αποκαλύψει στη συνέχεια κάτι ακόμη.

Το sex symbol των 90’s ενεπλάκη στην ερωτική πράξη ανάμεσα στον ηθοποιό και τις δύο γυναίκες και «βοήθησε» τον Jack Nicholson να «φτάσει στο τέλος», όπως είπε.

Αναλυτικότερα, η Pamela Anderson περιέγραψε το σκηνικό ως εξής: «Γελούσαν και φιλιόντουσαν, “γλιστρώντας” ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα, ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει… στο τέλος, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: “Σε ευχαριστώ, χρυσό μου”».

Source link