Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Above Article Content Ad

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οδηγείσαι στο να επιδιώξεις τις υλικές σου ανάγκες και επιθυμίες αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα μπορεί να υπάρχει η τάση να θέλεις περισσότερα από όσα μπορεί να σου προσφέρει ο κόσμος στο παρόν. Τα παιχνίδια εξουσίας είναι δελεαστικά, ιδιαίτερα αν νιώθεις απογοήτευση για ένα θέμα ιδιοκτησίας ή ζήλιας.

Σκέψου καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσεις εκνευριστικές καταστάσεις που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σου όχι μόνο σήμερα, αλλά και στη συνέχεια. Ένας άνετος ρυθμός σου ταιριάζει και ανάλαφρες δραστηριότητες φτιάχνουν τη διάθεση σου.

Δίδυμοι: Οι δραστηριότητες που τραβούν το εσωτερικό σου παιδί είναι σήμερα ικανοποιητικές. Ο Άρης στο ζώδιο σου δίνει στην προσωπικότητα σου περισσότερη δύναμη, κάτι που είναι σούπερ όταν πρέπει να πετύχεις κάτι λίγο έξω από τη συνηθισμένη ζώνη άνεσης σου. Ωστόσο μερικές φορές μπορεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου πάνω στη βιασύνη σου να φτάσεις εκεί που θέλεις, ειδικά με τον Άρη ανάδρομο.

Σήμερα ο Άρης και ο Πλούτωνας συνδέονται σε μια τεταμένη όψη και μπορεί να απογοητευτείς από τους άλλους. Νιώθεις επίσης τις επιθυμίες σου με μεγαλύτερη ένταση και τα πράγματα μπερδεύονται λίγο.

Καρκίνος: Είσαι συγκεντρωμένη και φιλόδοξη παρόλο που αποσύρεσαι κάπως και κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου. Μπορεί να δίνεις περισσότερη προσοχή σε ιδιωτικά θέματα και να υπάρχει κάποια δραστηριότητα στα παρασκήνια αυτές τις μέρες.

Δεν βλέπεις πάντα τον άμεσο δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου ή την επιδίωξη των επιθυμιών σου και σήμερα επιδεινώνεται αυτό με τον Άρη σε μια προκλητική όψη με τον Πλούτωνα. Μπορεί να προκύψουν ζητήματα θυμού που είναι δύσκολο να κατανοηθούν ή να προσδιοριστούν. Ωστόσο μπορεί να έχουν τη ρίζα τους στη δυναμική εξουσίας με ένα σημαντικό πρόσωπο ή σε σχέσεις στις οποίες αισθάνεσαι ότι υπάρχει ανισορροπία.

Λέων: Το να μοιράζεσαι την τεχνογνωσία σου είναι ευεργετικό σήμερα. Είσαι πιο ομιλητική, διανοητικά διεγερμένη και ελκύεσαι από ζωηρά περιβάλλοντα και ανθρώπους, καθώς και από ενδιαφέρουσες ιδέες.

Article inline ad #5

Ωστόσο ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια δευτερεύουσα αλλά προκλητική πτυχή σήμερα προκαλώντας μια ένταση. Αυτή η επιρροή τείνει να διεγείρει τον εγκλωβισμένο θυμό και μια νευρικότητα που δεν μπορείς να καταλάβεις πλήρως το ποια είναι η ρίζα τους. Το αποτέλεσμα αυτού μπορεί να είναι οι διαπροσωπικές εντάσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Below Article Content AdSource link