Τι έδειξε η νεκροψία για τα αίτια – Galaksias.com

Σε υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια οφείλεται ο θάνατος του 16χρονου χθες, Δευτέρα (9/1), στον ύπνο του, στο χωριό Λάλας, στην Ηλεία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής. Πρόκειται για μια παθολογική κατάσταση της καρδιάς γνωστή στο οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας. Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του τα αδέρφια του.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η είδηση του θανάτου του Διονύση Αναστόπουλου έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρο το Λάλα και ιδιαίτερα τον οικισμό Πόθου, αφού άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του 16χρονου αλλά και της οικογένειας του και δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός που συνέβη στο χωριό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν το παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου. Έγινε όλη η διαδικασία της ανάνηψης, ενώ του έκαναν και ηλεκτροσόκ. Όταν έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, ακολουθήθηκε ξανά το πρωτόκολλο της ανάνηψης, αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί δυστυχώς είχε καταλήξει…

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό ιστορικό, ο άτυχος έφηβος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν, πιθανώς από μία ίωση που περνούσε τις τελευταίες μέρες ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα για να τα αντιμετωπίσει. Η κηδεία του Διονύση Αναστόπουλου θα γίνει το πρωί της Τετάρτης, στις 10:30π.μ., στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου,στο Λάλα. Η ταφή θα γίνει στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου, στον Πόθο.

patrisnews.comSource link