Τι άλλαξε στη διατροφή της τα τελευταία χρόνια για να παραμένει σε φόρμα – Άμεση Ενημέρωση

Τα τελευταία χρόνια η Έλλη Κοκκίνου έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ώστε να παραμένει σε φόρμα, αλλά και για να έχει έναν υγιή οργανισμό.

Στα 52 της, η Έλλη Κοκκίνου δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ, γεγονός που αποδεικνύει ότι η διατροφή και η γυμναστική είναι οι πυλώνες της ευεξίας.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε τι έχει κόψει τελείως από τη διατροφή της για να μην παίρνει κιλά, συνεχίστε να διαβάζετε!

Η Έλλη Κοκκίνου πρόσφατα σε δηλώσεις της στις κάμερες, αποκάλυψε και το πώς καταφέρνει και διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα.

Συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι έχει κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια.

«Πρώτα απ’ όλα έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια. Δηλαδή, μοσχάρι, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, όλα αυτά… Με πιάνει η ψυχή μου. Δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση -γιατί μου αρέσει- να δημιουργώ πόνο και να υποφέρουν άλλα ζώα.

Τρώω κοτόπουλο και ψάρι. Θα μου πεις αυτά δεν έχουν ψυχή; Έχουν, απλά επειδή έχω και κοιλιοκάκη δεν μπορώ να είμαι μόνο με όσπρια, λαδερά και υδατάνθρακα. Αλλά κι αυτά θα ήθελα να τα βγάλω από τη διατροφή μου κάποια στιγμή. Συνειδητά, δηλαδή, έχω επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής» είπε η Έλλη Κοκκίνου.Source link