Της έκαναν έξωση από την πολυκατοικία – Το πρώτο μήνυμα – Άμεση Ενημέρωση

Το σπίτι όπου ζούσε μέχρι και πρόσφατα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει η Άννα Φόνσου καθώς η πολυκατοικία στην οποία διέμενε κρίθηκε ακατάλληλη, μετά από σοβαρή υδραυλική βλάβη στην οποία έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

«Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε. Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη», είχε αναφέρει στην ανάρτησή της η Άννα Φόνσου.

Με νέα ανάρτηση, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε προσωρινή έξωση για όλους τους κατοίκους της πολυκατοικίας της, ενώ έχει βρει το νέο της σπίτι το οποίο αποκαλεί: «Κουκλόσπιτο της Άννας», όπως γράφει η ίδια.

«Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω… Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας.

Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ», έγραψε η Άννα Φόνσου.

 

Source link