Τα πρώτα σας Χριστούγεννα ως ζευγάρι; – Όλα τα tips για να σας μείνουν αξέχαστα

Above Article Content Ad

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου κι εσύ είσαι ενθουσιασμένη, γιατί θα τα περάσεις με το νέο σου σύντροφο!

  • Συζητήστε μεταξύ σας σχετικά με το τι να περιμένετε ο ένας από τον άλλον. Για παράδειγμα θα συναντηθείτε με συγγενείς; Θα πάρετε δώρα στην οικογένειά του, θα πάρετε δώρα μεταξύ σας; Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, αλλά και τους καλούς συντρόφους.
  • Φρόντισε να του πάρεις ένα δώρο που θα εκτιμήσει και θα του δείξει ότι τον νοιάζεσαι. Μην ξοδέψεις πολλά χρήματα γιατί αυτό μπορεί να μην του αρέσει και να τον φέρει σε δύσκολη θέση.
  • Μάθε πώς του αρέσει να περνάει τις γιορτές και μοιράσου μαζί του τα δικά σου αγαπημένα έθιμα. Βρες επίσης κάποιες κοινές παραδόσεις που θέλετε να μοιράζεστε ή δημιουργήστε νέες.
  • Δώσε συμβουλές αν έχεις σκοπό να γνωρίσει τους γονείς σου. Πες του ακόμα και τι να φορέσει για να μην δημιουργήσει άσχημες εντυπώσεις.
  • Να τρως και να γλεντάς: Απόλαυσε ένα ιδιαίτερο brunch ή δοκίμασε ένα μαγαζί που έχεις βάλει καιρό στο μάτι. Η διάθεση φτιάχνει, εσύ χαλαρώνεις και η λίμπιντο κοντοζυγώνει.
  • Μην ντρέπεσαι, διεκδίκησε. Μην περιμένεις να θέλεις να κάνεις σεξ αν δεν μιλάτε με τον σύντροφο σου για τις φαντασιώσεις και για το τι σας αρέσει. Το ζητούμενο είναι η απόλαυση και η χαλάρωση, όχι να κάνεις κάτι επειδή επιβάλλεται. Ξεκίνησε με απαλά χάδια και αγγίγματα και μην βιάζεσαι να περάσεις στο «ψητό».

Πηγή

Below Article Content AdSource link