Συντετριμμένος είναι ο Dwayne “The Rock” Johnson για τις φωτιές στη Χαβάη – «Αποκαρδιωτικά όλα όσα βλέπω»

«Συντετριμμένος» δηλώνει ο Ντουέιν Τζόνσον από τις καταστροφικές φωτιές στη Χαβάη, οι οποίες έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 96 ανθρώπους μέχρι στιγμής, παροτρύνοντας τον υπόλοιπο κόσμο να κάνει δωρεές για τους πυρόπληκτους.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram για τις φωτιές στη Χαβάη, ο Ντουέιν Τζόνσον είπε ότι «είμαι εντελώς συντετριμμένος γι’ αυτό, και ξέρω ότι όλοι εσείς είστε επίσης. Όλα όσα έχω δει να αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες, όλα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν, ώρα με την ώρα, λεπτό προς λεπτό, είναι όλα αποκαρδιωτικά».

«Ευχαριστώ παιδιά σε όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή σας και το φως σας, τις προσευχές σας. Σας ευχαριστώ που τα στείλατε στα νησιά της Χαβάης, τον λαό της Χαβάης», πρόσθεσε ο Ντουέιν Τζόνσον και παρότρυνε όσους θέλουν να κάνουν δωρεές στη Χαβάη, κάνοντας κλικ σε ένα link που έβαλε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής του WWE έμενε κάποτε στη Χαβάη και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι άνθρωποι του Μάουι έχουν ισχυρή πίστη.

Πρόσθεσε επίσης tag στο Instagram της ΜΚΟ Hawaii Community Foundation, η οποία έχει δημιουργήσει το Maui Fund με στόχο να παρέχει πόρους για την αντιμετώπιση καταστροφών και την ανάκαμψη της περιοχής.

To άρθρο Συντετριμμένος είναι ο Dwayne “The Rock” Johnson για τις φωτιές στη Χαβάη – «Αποκαρδιωτικά όλα όσα βλέπω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link